Wintertraining voor niet leden

Ben je lid van een andere NFF of KNWU club en wil jij de winter gebruiken om je klaar te stomen voor het nieuwe seizoen? Kom dan trainen in Nunspeet!

Wij trainen gewoon de hele winter door onder leiding van trainers.

Hoe werkt het: We werken met een strippenkaart. Als je mee wilt trainen kun je een strippenkaart kopen voor 10 trainingen. De kosten hiervan zijn €22,50. Voor elke training laat je een strip aftekenen in de kantine. Hierna kun je je melden bij de desbetreffende trainer van de groep waarin je gaat trainen. De trainer kan je dan nog vragen om de afgetekende strip te laten zien.

Strippenkaart: De strippenkaart is onbeperkt geldig en te verkrijgen in de kantine van FCC de Volharding. De strippenkaart is persoonlijk. Zonder strippenkaart geen training. Het is niet mogelijk om in de wintermaanden te trainen zonder strippenkaart.

Wanneer: De wintertrainingen lopen van November 2016 tot Maart 2017. Bij slecht weer of een slechte conditie van de baan zal de training afgelast worden. Dit wordt meegedeeld via de facebook pagina van FCC de Volharding en via deze website (rechterboven hoek).

Groepen: We trainen in Nunspeet in 4 groepen op de dinsdag en donderdag. Klik hier voor onze groepindeling.

Je wordt ingedeeld op basis van je leeftijd. Hier is geen discussie in mogelijk.

Let op! Nieuwe aspirant leden kunnen gewoon gebruik maken van de kennismakingaanbieding. Zie www.fccdevolharding.nl Zij hoeven geen strippenkaart aan te schaffen

Graag zien we jullie dus in de winter in Nunspeet